Augusten

5 carti citite una dupa alta de acelasi autor. Ce o fi avand A.B. asta de m-o cucerit asa? Nu stilul literar, clar. Nu e nimic spectaculos, miraculos, foarte deosebit. Continutul memoriilor si romanelor sale (ca deja ma prind ca nu-s memorii 100%) ma fascineaza.

La un moment dat am jucat un joc cu camioane foarte tare.  Ma fascina la fel de tare si nu intelegeam de ce. Deci istoria se repeta.

Un om spart rau, de mic copil lovit si parasit si lasat in voia sortii. Se ridica si iara cade, se ridica apoi mai sus si  rani vechi sunt oblojite si e greu, greu, greu… oamenii dragi vad ce e frumos in el, supravietuitorul din om. Sunt multe momente cand nu poti crede ca viata poate oferi unui singur om atatea momente pe marginea prapastiei si atatea oportunitati ….

Stau si ma gandesc ca viata lui parea unul dintre cele mai noi jocuri cu atv . Cu suisuri si coborasuri, zdruncinaturi si tot ce tine de acest domeniu.

Are publicate 7 carti. Am lasat 2 carti pe mai tarziu …asta in caz ca ma voi reapuca sa ma “droghez” cu Augusten Burroughs. L-am descoperit intamplator, am cumparat cartea Magical Thinking de la un sale meserias: o plasa de plastic plina de/cu carti la mana a2a la 5$. Super, nu?